Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Ningbo Qianhao Metal Product Co, Ltd

Afegeix: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Xina

Contactes: Roger Jiang

Mòbil: + 86-13906686835

Tel: + 86-574-88065888 88063688

Fax: + 86-574-88471818

Lloc web: http://www.casting-steel.com / http://www.cnlongxing.com

E-mail: sale@casting-steel.com

Atenció telefònica
+86-574-88065888

Exposició

Casa > ExposicióContingut

Coneixements bàsics sobre el mecanisme diferencial de camió muntacàrregues

Ningbo Qianhao Metal Product Co, Ltd | Updated: Jul 04, 2017

1. funció diferencial de eix davanter carretons: l'eix de transmissió principal és el torque, permetent els dos eixos sense rotació constant complir amb l'esquerra i dreta rodes no són iguals a les necessitats de rotació.

2. comú del carretó estructura diferencial: principalment pels engranatges planetaris, closca (eix transversal i quatre paraigua a la forma d'engranatge), eix planetària, equip de l'eix, ajustar la Junta, eix i així successivament.

3. carretons obres diferencial: principalment per uns engranatges, engranatges de disc, engranatges planetaris, conduït Arts per organitzar, principalment l'ús de planetària rotació d'engranatge i pot convertir el principi de la conversió de la diferència real el paper de rotació per aconseguir el canvi i rotació.

4. Quan el muntacàrregues en línia recta, l'engranatge planetari no activa (equivalen a l'esquerra i dreta junts en el seu conjunt), no hi ha cap paper en el diferencial.

5. carretons eix davanter classificació diferencial: estructura con roda (convergència), l'estructura de la roda de cilíndriques, retorçat i no trenat, etc., carretó elevador actual sobre l'ús de més àmpliament utilitzat quatre planetes Gears (engranatges paraigua a la composició), l'estructura de la torsió a la composició de diferencial.

6. Quan el carretó elevador en el desviament, l'engranatge planetari es giren i pot girar, (rotació pot eliminar la part de la roda del costat del poder a l'equip de costat (o parada) jugar el paper de diferencial gear eix la

7. antilliscant diferencial: l'ús principal forçada bloqueig (mig-eix) i automàtic tancant dos (mig-eix), diferencial ordinària amb un bloqueig de diferencial per completar.